ΑΡΧΙΚΗ arrow ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΛΤΟΣ arrow Αντλία αναρρόφησης ασβεστοπολτού, τύπου ΝΕ
Αντλία αναρρόφησης ασβεστοπολτού, τύπου ΝΕ

Σύντομη περιγραφή

Η αντλία N.E. MONOPUMPS καλύπτει ευρύτερο πεδίο χρήσεων σε πολλούς κλάδους της βιοτεχνίας και ειδικότερα στις ασβεστοποιίες για την άντληση και μεταφορά ασβεστοπολτού μέσα από τις δεξαμενές.
 
Ο τύπος Ν.Ε. είναι υποβρύχιος και είναι ενδεδειγμένος για πυκνόρρευστα υλικά με περιεκτικότητα στερεών σωμάτων. Συνεργάζεται με βυτία μεταφοράς ασβεστοπολτού αντικαθιστώντας τα μέχρι σήμερα συστήματα φόρτωσης (αχιβάδες κλπ). Με ένα απλό κούμπωμα του ελαστικού σωλήνα εξαγωγής με το στόμιο εισαγωγής του βυτίου επιτυγχάνουμε άνετη φόρτωση χωρίς ρύπανση και μέχρι 80m3 την ώρα ανάλογα με τον τύπο αντλίας και την ρευστότητα του πολτού και σε μήκος 15 και 20 μέτρα.

Η λειτουργία της μηχανής επιτυγχάνεται με ηλεκτροκινητήρα ή υδραυλικό κινητήρα. Στην έξοδο του σωλήνα τοποθετείται ηλεκτρονικός μετρητής πολτού σε m3 όταν αυτός ζητηθεί. Όταν ο πολτός είναι σχετικά σφιχτός τίθεται σε λειτουργία έλικας όπου ρευστοποιεί τη μάζα. Υπάρχει ακόμα και βοηθητικός σωλήνας κατάθλιψης νερού. Η αντλία λειτουργεί αναρτημένη ή στηριγμένη στον πυθμένα και στο στόμιο της δεξαμενής (λάκκου). Η αντλία τύπου ΝΕ είναι ένα νέο εργαλείο στον χώρο των δομικών υλικών και έχει τη δυνατότητα να γεμίζει διάφορα βυτία, μεγασάκους, βαρέλια κλπ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς ρύπους.

Κατασκευάζεται σε 3 τύπους και το ύψος κυμαίνεται από 2.5 έως 4 μέτρα περίπου.Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

ΤΥΠΟΣ   Type   HP Στροφές   Pump rotation Παροχή ανά ώρα   Lime mash supply per hour Μήκος εκτόξευσης   Manometer height
N.E. 60 14 550 40-50 1 0
N.E. 80 24 500 50-60 1 2
N.E. 90 25 500 60-70 1 2