ΑΡΧΙΚΗ arrow ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΛΤΟΣ arrow Μηχανές μεταφοράς ασβεστοπολτού
Μηχανές μεταφοράς ασβεστοπολτού

Σύντομη περιγραφή – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τα βυτία που παράγει η εταιρία μας, είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η κατασκευή τους γίνεται σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει το πιστοποιητικό ISO 9001:2000 Όλα τα βυτία υπάγονται στο υπ΄ αριθμό: 1002880 δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Τα μηχανήματα συνοδεύονται με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, δικαιολογητικά και μελέτη για χρήση στο ΚΤΕΟ. Όλα τα βυτία είναι κατασκευασμένα με καινούρια και πιστοποιημένα υλικά. Κοχλίες και περικόχλια από ανοξείδωτο χάλυβα, πόρτα τροφοδοσίας μεγάλης διατομής με διπλές μπουκάλες. Υδραυλικό σύστημα λειτουργίας με ισχυρούς ελαιοκινητήρες και χειριστήριο ελεγχόμενης επαναφοράς. Το μπράτσο εξαγωγής είναι υδραυλικό αμφίπλευρης περιστροφής, και φέρει ηλεκτρονικό μετρητή για τη μέτρηση της ποσότητας του πολτού.

Το βυτίο συνοδεύεται με πιεστικό δοχείο νερού, σύστημα απόξεσης αντιθέτων κομβίων και σύστημα ασφάλειας στον άξονα περιστροφής σε περίπτωση υπερφόρτωσης κατά την απόξεση. Δοχείο ελαίου, με όλα τα παρελκόμενα, κοχλία εξαγωγής ενισχυμένο με έδρανα TFC 50 G, για προστασία από τις διαρροές. Τέλος όταν ζητηθεί γίνεται τοποθέτηση υδραυλικής καρούλας με ελαστικό σωλήνα, για την παράδοση του ασβεστοπολτού σε δύσκολα σημεία που δεν μπορεί να προσεγγίσει φορτηγό. Γενικότερα η προσεγμένη κατασκευή και η αξιοπιστία της εταιρίας μας τοποθετούν τα βυτία μας στην κορυφή της ελληνικής αγοράς.


ΤΥΠΟΣ   ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΜΑ4 4 m3
ΜΑ5 5 m3
ΜΑ7 7 m3
ΜΑ8 8 m3
ΜΑ10 10 m3
ΜΑ12 12 m3
ΜΑ14 14 m3
ΜΑ15 15 m3
   Οι διαστάσεις και τα βάρη των βυτίων καθορίζονται από τον τύπο του αυτοκινήτου