ΑΡΧΙΚΗ arrow ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΛΤΟΣ arrow Μηχανές συσκευασίας ασβεστοπολτού
Μηχανές συσκευασίας ασβεστοπολτού
Οι μηχανές κατασκευάζονται σε τρεις βασικούς τύπους:

ΓΟΛΙΑΘ ΑΤΛΑΣ οριζόντιου & κάθετου άξονα από 5-50 m 3 HP 16-22
ΓΟΛΙΑΘ  4 m 3 
κάθετου άξονα από 4- 5 m 3 HP 11
MSA οριζόντιου άξονα 2,5 m 3 HP 3 

ΓΟΛΙΑΘ ΑΤΛΑΣ

Σύντομη περιγραφή μηχανής

Οι μηχανές κατασκευάζονται με καθετο ή οριζόντιο άξονα. Συνήθως χρησιμοποιούνται ως αποθήκες, έχουν σύστημα απόξεσης και η τροφοδοσία του ασβεστοπολτού γίνεται με αχιβάδα ή αντλία.Όταν βρίσκονται εκτός βιοτεχνίας η τροφοδοσία γίνεται με βυτία μεταφοράς. Διατηρούν τον ασβεστοπολτό πάντα φρέσκο και στη σωλήνα εξαγωγής τοποθετείται μετρητής (όταν ζητηθεί). Έχουν ειδική αντλία OMG που εκτοξεύει τον πολτό πέραν τον 8 μέτρων. Έτσι μπορούμε να γεμίζουμε βυτία βαρέλια και πάνω στο αμάξι μεγασάκους ή σάκους βαλβίδος ή σύρματος. Λειτουργούν με ηλεκτρικό ή υδραυλικό σύστημα.
Σε κάθε περίπτωση γίνεται προσαρμογή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Όλες οι μηχανές φέρουν πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση.


ΓΟΛΙΑΘ 4m3

Σύντομη περιγραφή μηχανής

Η μηχανή Γολιάθ, καθέτου άξονα, είναι καινούριος τύπος μηχανής για τη συσκευασία σάκκων με βαλβίδα ή σύρματος. Έχει τη δυνατότητα να στέλνει μέσω ελαστικού σωλήνα τον ασβεστοπολτό, σε απόσταση άνω τον 5 μέτρων και να γεμίζει ακόμη πάνω στο αμάξι, βυτία, βαρέλια, μεγασάκους κλπ, και αυτό χάρη στην ειδική αντλία OMG που φέρει το μηχάνημα. Έχει σύστημα (ξύστρες) για τον περιμετρικό καθαρισμό της μηχανής καθώς και του πυθμένα. Μεταφέρεται εύκολα όταν χρειαστεί και φέρει πλήρη ηλεκτρική εγκατάσταση. Η χωρητικότητα κυμαίνεται, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Η τροφοδοσία με πολτό γίνεται με πολλούς τρόπους όπως κοχλία, αντλία, αχιβάδα, κλπ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΧΩΡΗΤ. ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΥΝΟΛ ΗΡ ΒΑΡΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
  ΓΟΛΙΑΘ 4 m 3     2,20   Φ 1,90   4 m 3   11 ΗΡ   1100 kgMSA

Σύντομη περιγραφή μηχανής

Είναι ηλεκτροκίνητη και συσκευάζει σάκους με βαλβίδα ή χωρίς βαλβίδα. Έχει χωρητικότητα 2m3.