ΑΡΧΙΚΗ arrow ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΡΟΪΟΝΤΑ arrow Αναμικτήρες μπετού 375, 500-750-1000
Αναμικτήρες μπετού 375, 500-750-1000
ΑΝΑΜΙΚΤΗΡΑΣ TURBO 375, ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΒΑ

Σύντομη περιγραφή

Ο αναμικτήρας στηρίζεται σε μεταλλική βάση. Φέρει πλήρη ηλεκτρική εγκατάσταση, πίνακα χειρισμού καθώς και χόπερ εξαγωγής, ετοίμου υλικού. Η πόρτα εξαγωγής είναι ηλεκτρική, ο δε αναμικτήρας φέρει ενσωματωμένη αντλία νερού και δίκτυο σωλήνων διανομής του νερού στη μάζα του υλικού. Η σκάφη της μηχανής κατασκευάζεται με επένδυση ή χωρίς (πυθμένα & τοιχώματα) με ανθεκτικό φύλλο μετάλλου. Οι ράβδοι ανάμιξης είναι από χάλυβα μεγάλης αντοχής. Η σωστή διάταξη που έχουν τα πτερύγια παράγουν υψηλής ποιότητας έτοιμο υλικό. Ο τύπος αυτός είναι κατάλληλος για να συνεργάζεται με μηχανή κυβολίθων και πλακομηχανή, μηχανή παραγωγής σωλήνων, καθώς και μηχανή μεσαίας και μικρής παράγωγής τσιμεντολίθων.


ΑΝΑΜΙΚΤΗΡΑΣ ΜΠΕΤΟΥ 500-750-1000

Σύντομη περιγραφή

Έχουν πλανητικό σύστημα ανάμιξης με ένα ή δύο δορυφόρους μειωτές και μη ανατρεπόμενο κάδο τροφοδοσίας του οποίου η λειτουργία επιτυγχάνεται με συρματόσχοινο που τυλίγεται σε σπειροειδή τύμπανα, μέσω ηλεκτρομειωτού με ηλεκτρόφρενο. Το εσωτερικό της σκάφης ανάμιξης (πυθμένας και τοιχώματα) φέρει μονταρισμένους με περικόχλια θώρακες από ανθεκτικό φύλλο μετάλλου, μπράτσα ανάμιξης από υψηλής αντοχής ατσάλινους ράβδους και τα πτερύγια ανάμιξης από σκληρό ανθεκτικό στη φθορά χυτοσίδηρο.

Σκέπαστρα και προστατευτικά καλύμματα σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας και προστασίας από τα ατυχήματα. Κάθε αναμικτήρας συνοδεύεται από το μεταλλικό ικρίωμα στήριξης και ηλεκτρονικό ζυγιστήριο τσιμέντου. Λειτουργεί ημιαυτόματα (με χειριστή) ή φουλ αυτόματα (άνευ χειριστού). Η σκάφη ανάμιξης φέρει δύο στόμια εξαγωγής ετοίμου υλικού καθώς και κωνικό σιλό αποθήκη ετοίμου υλικού. Κατασκευάζεται σε 3 τύπους. Όλοι οι τύποι έχουν, μικρή συντήρηση, φιλικό σέρβις και υψηλή ασφάλεια στη λειτουργία.